GSM сервиз в София
Смяна на стъкло на корпус на смартфон

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

ЕКСПЕРТНО ОБСЛУЖВАНЕ

GSM сервиз в София

GSM Service Expert си поставя за цел да бъде най-ефективната фирма за поправка и поддръжка на вашият смартфон, като същевременно се стремим да постигаме възможно най-високото обслужване на нашите клиенти.

Нашият сервиз се намира на удобно и комуникативно място до мол Парадайс Център.
GSM Сервиз Expert Sofia е от сервизите, които лесно набират популярност и редовни клиенти, поради отличното качество на предлаганите услуги.

Сервизът ни за ремонт на телефони работи не само за клиенти от София, а предлага и услугата “GSM сервиз по куриер“, при която ще получите пълна диагностика и поправка без да се налага да ни посещавате на място.

Безплатна диагностика на вашия смартфон/телефон

Правилно направената диагностика е 90% от решението на Вашият проблем.
При нея разпознаването на техническия проблем е много важна част, която се отразява при формирането на цената, при закупуването на части и накрая при неговото отстраняване.

Експертната диагностига може да ви спести много пари и главоболия. Доверете се на нашия опит и избегнете лутането от сервиз на сервиз.

В GSM сервиз Експерт София предлагаме на своите клиенти БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА на всички модели мобилни устройства и таблети, като след нея извършваме детайлни тестове и даваме гаранция за всеки извършен от нас ремонт.

Всички марки мобилни телефони

GSM Сервиз Еxpert обслужва всички марки мобилни устройства, смартфони и таблети.

Сервиз и ремонт на iPhone мобилни телефони
Сервиз и ремонта на Samsung мобилни телефони
Сервиз и ремонт Huawei мобилни телефони
Сервиз и ремонт на SONY мобилни телефони
Сервиз и сервиз Lenovo мобилни телефони
GSM Сервиз телефони Xiaomi
Сервиз и ремонт LG мобилни телефони
Сервиз и ремонт на Nokia мобилни телефони
Ремонт и сервиз на телефони Vertu
Сервиз и ремонт на HTC мобилни телефони - GSM Сервиз Expert

Най-добри експерти

Експертите ни имат дългогодишен опит в поправката на хардуерни и софтуерни проблеми на всиякакви мобилни устройства. Ако имате проблем със смартфона или таблета ви, заповядайте в нашият сервиз и ще получите безплатна диагностика.

Гаранция за качество

Освен че предлагаме качествени ремонти, ние гарантираме за тях. Като даваме гаранция за всеки извършен ремонт в нашият сервиз.
Така предоставяме сигурност на клиента за качеството на нашата работа.

Удобство за вас

Работим с всички куриерски фирми в страната (Speedy, Ekont, Rapido, DHL, Transpress, Европът, Leo Express) и предлагаме услугата “Взимане и връщане на мобилно устройство с куриер“, за да ви осигурим удобство и сигурност до всеки град в България.

За GSM Service Expert

Нашите методи за постигане на отлично качество и удобство за клиента са:

  • Пълно взаимодействие с нашите клиенти. Трансфер на информация с клиента относно устройството оставено за поддръжка в реално време
  • Пълна прозрачност на нашите дейности. Гарантирано пълна прозрачност на процеса в ремонтните цикли.
  • Инвестираме в инструменти, оборудване, знания и нашите служители. Осигурена работна среда, съответстваща на европейските изисквания.
  • Постигнете оптималните времена за изпълнение. Отделен качествен контрол и 100% проверка на всеки ремонтиран продукт.
  • Предлагаме и гаранция за изработката на всички извършени ремонтни дейности.
  • Високо мотивиран персонал, който се идентифицира със “своята компетенция”.
  • Ангажимент за високи постижения. Отнасяме се до цялата информация на клиента като строго поверителна.

Научете повече в секцията – За нас

Търсите професионален сервиз за вашия смартфон?

При проблем с вашия мобилен телефон, заповядайте в нашия сервиз в София или Пловдив.

Обадете се и попитайте за цена!

GSM Сервиз София

Отзиви от клиенти

Вижте част от нашите отзиви от клиенти:

(89 отзива)

останах най-доволна

февруари 22, 2024

От този сервиз останах най-доволна, работят бързо и много държат на качеството, а и се намира на удобно място близо до работата ми.

Ralitsa Kirilova

Препоръчвам с две ръце!

февруари 22, 2024

Искам да изкажа благодарност към екипа на GSM сервиз Експерт. Счупих си телефона ( Samsung S10) и прозвънях доста сервизи,времето за ремонт беше нещото което ме интересуваше най-вече (не мога да работя без него), на повечето места ми казваха ден, два до пет като на всички обясних, че наистина ми трябва спешно! Обадих се в гсм експерт и отново обясних колко ми е нужен телефона, момчето каза ще ви се обадя след малко да видя какво може да направим, след 10 Мин ми се обади, каза че дисплея ще е при тях до час да мина да го сменим. Дисплея им пристигна за час и ми го смениха за 40мин, през което време ми направиха кафе и осигуриха телефон през който да работя! Отново много ви благодаря, освен бързата реакция и ремонтът е много добре направен! Препоръчвам с две ръце!

Anton Iovchev

Винаги бързо, точно и професионално

февруари 22, 2024

Сервизът е супер. Винаги бързо, точно и професионално. Любезно обслужване и усмихнато посрещане от тяхна страна. Невероятни професионалисти. ПРЕПОРЪЧВАМ!

Moni Gigova

Супер

февруари 22, 2024

Поправят много работи вече 3 ти път водя телефоните на сестра ми при тях от смачкани ги правят заводски!

Atanas Miltenov

Препоръчвам

февруари 22, 2024

Препоръчвам. Mного позитивен екип са ще ви свършат работа със сигурност!

Николай Тодоров

Успех момчета

февруари 22, 2024

Благодаря за бързата и адекватна реакция, относно ремонта на мoят телефон Леново! Успех момчета! Също така благодарности и на симпатичното и вежливо момиче, което прие телефона. :)))

Спас Георгиев

БЛАГОДАРЯ

февруари 22, 2024

БЛАГОДАРЯ за бързата реакция и поправка на моя айфон 8 плюс! ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ЛЮБЕЗНО ОБСЛУЖВАНЕ на момчето и момичето, което няма как да не се забележи и отбележи на днешно време! ПРЕПОРЪЧВАМ!

Dilyana Geleva

Препоръчвам

февруари 22, 2024

Няколко телефона нося за ремонт при тях. Mомичето, което обслужва е много любезно, винаги усмихнато. Препоръчвам този сервиз, работят бързо и качесвено!

Teodor Petrov

Изключително съм доволен

февруари 22, 2024

Изключително съм доволен от предоставените услуги. Екипът работи бързо и качествено, а и цените са напълно обичайни за услугите. Освен всичко друго персоналът е изключително приветлив отзивчив и усмихнат и разясняват състоянието на телефона и времето за ремонт още при приемане. Силно препоръчвам да използвате услугите на съответния сервиз.

Martin Penchev