Топ 10 безплатни приложения за мелодии за Android през 2022 г. 2023

Топ 10 безплатни приложения за мелодии за Android през 2022 г. 2023 Хубавото на мобилната операционна система Android е, че можете да използвате персонализирани мелодии. Отминаха онези дни, когато посещавахме различни уебсайтове, за да изтегляме мелодии. Тези дни намирането на персонализирани мелодии е лесно.

В Google Play Store има много приложения за Android, които могат да се използват за получаване на безплатни мелодии. С приложенията за мелодии за Android можете да получавате тонове за известия, тонове за аларма, мелодии и т.н.

Списък с топ 10 безплатни приложения за мелодии за Android

Така че, ако търсите най-добрите приложения за звънене за Android, вие сте попаднали на правилната уеб страница. В тази статия ще споделим някои от най-добрите приложения за звънене за смартфони с Android.

1. Zedge

zudge
Това е едно от най-добрите приложения за Android

Е, Zedge е едно от най-добрите приложения за Android, налични в Google Play Store. Познай какво? С Zedge можете да изтегляте мелодии, звуци за известия, тонове за аларма, тапети и т.н.

Потребителският интерфейс на Zedge е много уникален и добре организиран и е едно от най-добрите приложения за звънене, които можете да използвате на вашия смартфон с Android.

2. MTP мелодии и тапети

MTP мелодии и тапети
MTP Ringtones and Wallpapers е приложение, посветено на мелодии и тапети

Както казва името на приложението, MTP Ringtones and Wallpapers е приложение, посветено на мелодии и тапети. Ако говорим за мелодии, MTP мелодии и тапети предоставят на потребителите богат избор от мелодии, тонове за аларма, звуци за известия и т.н.

Не само това, MTP Ringtones & Wallpapers също предоставя на потребителите живи и висококачествени тапети.

3. аудиоко

аудиоко
Приложение за мелодии и производител на мелодии

Това е приложение за мелодии и създател на мелодии. В Audiko можете да изберете безплатна мелодия или можете да създадете такава.

Audiko позволява на потребителите да изрязват, подрязват и комбинират всяка част от песен, за да създадат мелодия. Не само това, но Audiko също така предоставя на потребителите тонове за предупреждение, звуци за уведомяване и др.

4. нови мелодии

Новите мелодии предоставят на потребителите широка гама от мелодии
Новите мелодии предоставят на потребителите широка гама от мелодии

Както подсказва името на приложението, New Ringtones предоставя на потребителите широка гама от нови мелодии, от които да избират. Познай какво? Мелодии, които ще намерите в Нови мелодии, са подбрани на ръка, ще получите много музикални ремикси, звуци на животни, забавни мелодии, детски мелодии и т.н.

5. Популярни мелодии

Популярни мелодии
Покрива широка гама от категории мелодии

Е, ако търсите някои популярни мелодии за вашия смартфон с Android, тогава популярните мелодии може да са най-добрият избор за вас.

Мелодии са внимателно подбрани и покриват широк спектър от категории на звънене като хип-хоп, денс, рап, Боливуд, животни и др. В момента приложението предлага повече от 1000 безплатни мелодии.

6. Z. Мелодии

Z. Мелодии
Изтеглете безплатни мелодии, известия и звуци за предупреждение

Е, ако търсите приложение за Android, където можете да изтегляте безплатни мелодии, известия и звуци за предупреждение, тогава Z Мелодии може да са най-добрият избор за вас.

Z Мелодии пристига с отличен интерфейс и е напълно безплатно, без покупки в приложението. Освен това в приложението ще намерите изобилие от висококачествени мелодии, които можете да зададете директно като мелодия на телефона си.

7. мобилни тонове

мобилни тонове
Богата гама от най-новите mp3 мелодии

Това е друго страхотно приложение за Android в списъка, което предоставя на потребителите широка гама от най-новите MP3 мелодии. Страхотното нещо на мобилните мелодии е интерфейсът, който изглежда чист и добре организиран.

Не само това, но приложението също така подрежда мелодии според техните категории. Можете да изтегляте популярни мелодии като мелодии за iPhone, тонове за тапети на Nokia и др. от Mobile Ringtones.

8. Pi. Музикален плейър

залив музикален плейър
Просто приложение за музикален плейър

Е, Pi Music Player е просто приложение за музикален плейър, но има някои функции за звънене. Приложението предоставя на потребителите пет-лентов еквалайзер, поддръжка на метаданни, теми, тапети и много мелодии.

Хубавото на PI Music Player е, че ви позволява да използвате всяка песен като тон на звънене. Като цяло, това е страхотно музикално приложение за устройства с Android.

9. Създател на мелодии

Създател на мелодии
Изрежете всеки аудио файл и го конвертирайте в мелодия

Това е друго отлично приложение за Android в списъка, включен в статията. С Ringtone Maker можете да изрежете всеки аудио файл и да го конвертирате в мелодия. Приложението поддържа MP3, WAV, AAC, AMR и др. файлове.

В сравнение с други приложения за създаване на мелодии, това приложение е много по-лесно за използване. Има изчистен интерфейс, който улеснява редактирането на музика.

10. мелодии за телефон

мелодии за телефон
Топ 10 безплатни приложения за мелодии за Android през 2022 г. 2023

Е, ако търсите леко приложение за Android за изтегляне на мелодии и звуци за SMS известия, тогава мелодии за телефон може да са най-добрият избор за вас. Phone Ringtones има огромна колекция от страхотни мелодии, които ще направят телефона ви да звучи по-добре.

Не само мелодии, но и телефонни тонове също имат много SMS известия и тонове за аларма.

И така, това са най-добрите приложения за звънене за Android, които можете да разгледате. Ако знаете за други приложения като това, уведомете ни в полето за коментари по-долу. Надявам се тази статия да ви е помогнала! Моля, споделете и с приятелите си.

Свързани постове
Публикувайте статията на

Добави коментар