Най-добрите безплатни мелодии за Android

Автор: Peter Berry
Дата На Създаване: 18 Август 2021
Дата На Актуализиране: 1 Може 2024
Anonim
Безплатни приложения за мелодии и тапети за смартфон
Видео: Безплатни приложения за мелодии и тапети за смартфон

Това ръководство описва някои от най-добрите безплатни приложения за мелодия за Android и защо може да искате да ги използвате. Докато добавянето на персонализирани тонове на звънене към телефона ви не е толкова популярно, колкото някога е било, все още има много опции. Имайки това предвид, по-долу са някои от най-добрите приложения, пълни с безплатни мелодии и звуци за известяване.


Един от най-бързите и лесни начини да персонализирате нов смартфон е чрез промяна на звуците за известяване или мелодията. В противен случай звучи като всеки друг телефон или всеки друг Galaxy S8.

Прочетете: Как да създадете персонализирани мелодии за Android

Друга причина да използвате различен тон на звънене е да присвоите конкретни песни или звуци на всеки контакт. По този начин ще знаете кой се обажда, без да гледате екрана. Освен това можете да изтегляте уникални звуци или песни за известия, тонове на звънене и аларми. Независимо дали искате най-новата интро песен „Игра на престоли“ за вашия тон на звънене или нещо друго, това са приложенията, които искате да използвате.



Най-добрите безплатни мелодии за Android

Можете да персонализирате собствените си мелодии с песни, които вече притежавате, като използвате нашето ръководство по-горе. В противен случай, опитайте някое от приложенията по-долу за качествени звуци и тонове. Те варират от хит песни, телефонни звуци от старата школа, забавни думи, вдъхновени от природата шумове и др.


Днешните мелодии на Hit

Ако искате да добавите персонализиране към своя смартфон или таблет, опитайте мелодии за днес. Идеята тук е проста, това приложение ви дава избор на топ хитове и популярна музика за тон на звънене. Той създава списък с музика от горната част на класациите, за всеки жанр и ви позволява да ги използвате на вашия Android смартфон.



Знаете, че песента, която слушате по радиото с примамливия ритъм, е вероятно в този списък. Можете да докоснете всяка песен, за да чуете визуализация, или да натиснете дълго, за да я настроите като мелодия по подразбиране на вашето устройство. Освен това, това са и истинските песни, а не нокаут, които просто звучат подобно.

Има един малък недостатък с Днешните хитове за звънене, което означава, че не можете да търсите песен. Те създават списък с най-добрите хитове за вас, вместо да ви позволяват да търсите нещо и всичко. Ако търсите по-голям избор, продължете да четете.


Изтегляне - Днешните хитови мелодии

ZEDGE Мелодии и тапети

Ако преди сте добавяли тон на звънене към телефона или таблета си, вероятно сте опитали това приложение. Ако не, пропускате. ZEDGE е най-популярната мелодия, аларма, звук и приложение за тапет за Android. Ще намерите популярни песни, изпълнители, саундтраци, електро звуци, поп, рок, джаз и всичко друго между тях.



Не само, че ZEDGE доставя милиони безплатни мелодии, аларми и звуци за известяване, но те имат и много красиви тапети. Това е една от най-надеждните приложения за този тип съдържание. След това сравнително нова функция, която харесваме, е неточен удар за свързано съдържание. Докато чувате песен или гледате тапет, просто плъзнете встрани, за да видите подобно съдържание. По този начин ще намерите нова и вълнуваща музика, която никога преди не сте чували. Ако ви харесва, просто го направете своя мелодия с лекота. Опитайте днес.

Изтегляне - ZEDGE

MTP мелодии и тапети

Друга отлична опция за мелодии и тапети идва от MTP. Това приложение е по същество единствената солидна конкуренция за ZEDGE. Той разполага с превъзходно потребителско изживяване, което е лесно за използване и навигация. И най-хубавото е, че е напълно безплатно. По този начин откривате страхотни звуци, песни или тапети, без да харчите стотинка.



Нашата любима функция в MTP е възможността да задавате персонализирани мелодии или звуци за известяване за отделни контакти директно в приложението. Това означава, че няма да се налага да бъркате в настройките или да се занимавате с объркващи менюта на телефона си. Вместо това, прави всичко възможно в красивата и лесна за използване приложение.

Изтегляне - MTP Мелодии

Мелодии на Audiko

Ако сте опитали ZEDGE и няколко други приложения без късмет, или сте намерили само същите звуци, дайте на Audiko да опитате вместо това. Те се гордеят, че предлагат над 2 милиона песни, 15 000 красиви тапети и свежо ново съдържание, което се актуализира всеки ден. Това означава, че винаги ще можете да намерите нещо уникално и ново, за да персонализирате телефона си.



Едно нещо, което харесваме в Audiko е, че можете да го свържете към профила си в Google Play Music. След това импортирайте песни и ги използвайте като мелодия, ако не можете да намерите това, което искате в колекцията им. Освен това, приложението поддържа персонализиране и изрязване / снаждане на песни. Това означава, че можете да импортирате собствена музика, да изрязвате дължината и да я използвате като мелодия за няколко минути.

Audiko има всички жанрове, които очаквате, както и списък с топ хитове, който се актуализира ежедневно. Наскоро те добавиха модел на абонамент, ако искате да променяте често песните, но ако не, все още ще сте добре.

Изтегляне - Audiko Мелодии

Мобилни 9 мелодии, теми и шрифтове

Следващата е Mobile 9, която прави нещата малко по-различни. Mobile 9 е по същество малко от всичко за тези, които искат да персонализират своя смартфон опит. Те предлагат типичен избор на мелодии, аларми, сигнали и звукови файлове за нотификации, но след това много повече.



Mobile 9 доставя над 3 милиона различни песни, красиви тапети, теми и шрифтове. След това те имат широк избор от стикер опаковки за текстови съобщения, и тона на друго уникално съдържание. След това, в странен ход, Mobile 9 има цяла секция, посветена на смешни снимки, GIF файлове, меми и видеоклипове.

По принцип, това приложение ще персонализира телефона ви, ще промени начина, по който изглежда, усеща и звучи, а след това ще ви забавлява с часове.

Изтегляне - Mobile 9

Смешни и телефонни звуци

И не на последно място, имаме две други популярни категории в една. Ако искате да промените телефона си, опитайте една от тези две приложения. Първият е "Супер забавни мелодии", който доставя забавни звуци, филмови линии или цитати, или думи, които можете да използвате за мелодии и известия. Ако някога сте чували някакъв шумен (или изричен) звук за известяване от телефона на някого, има вероятност да го получат от това приложение.



Независимо дали искате шумове Минион, бебета, които се смеят или плачат, или други забавни звуци, това е добро място за започване. След това препоръчваме да проверите телефонните мелодии. Тези дни нашите смартфони са толкова напреднали, че е хубаво да се върнем назад във времето към нещо просто като старата телефонна мелодия. Напомняйки ви за детето. Телефонните мелодии имат богат избор от стари звуци, шумове или звънене, за да се почувствате като у дома си.

Изтегляне - Супер забавни мелодии или телефонни мелодии

Сега, когато знаете къде да намерите някои от най-добрите безплатни мелодии за Android, започнете да персонализирате устройството си днес. Докато сте тук, вижте тези 35 най-добри безплатни Android игри.

Google вече е блокирал всяко споменаване на термини като „коронавирус“, „COVID-19“ и „корона“.Това се случва, тъй като Google също извади щепсела на годишната I / O конференция за разработчици, която ...

Някои потребители на Huawei P20 Pro ни молят да предоставим изчерпателно ръководство за това как да се справим с текстови проблеми. Днешната статия за отстраняване на неизправности ще ви даде стъпките...

Очарователни Статии