5 най-добри приложения за мелодии за устройства с Android

Болно ли ви е писнало от мелодиите по подразбиране на телефона ви с Android? Е, тези приложения за мелодии за устройства с Android са приложенията за вас. Любопитен? След това прочетете.

най-добри






Ето това е нещото:

Телефоните с Android разполагат с оригиналните си мелодии за звънене, когато получите съобщение, обаждане или други известия. Лошото обаче е, че изборът на мелодии е доста ограничен и повечето от мелодиите не са толкова големи.

Но какво, ако искате да използвате конкретна песен, която харесвате, като тон на звънене?

Е, тогава трябва да опитате да инсталирате приложение за мелодия за телефона си. По този начин можете да изберете песен, която всъщност ви харесва, и да я настроите като тон за известяване. И ако не намерите тон на звънене, който харесвате, тогава някои приложения ще ви позволят да редактирате вашите собствени гласови записи или песни, съхранени в телефона ви, така че да можете да го настроите като тон на звънене. Можете дори да зададете уникални мелодии за всичките си контакти.

Сега, за да ви помогнем да намерите най-подходящите мелодии за вашия телефон с Android, подготвихме списък с най-добрите приложения за мелодии, които намерихме в App Store. След това, без повече шум, нека започнем.

1. Ringtone Maker - Създайте безплатни мелодии от музика

Това приложение за създаване на мелодии от Big Bang Inc. е приложение, което ви позволява да създавате мелодии от MP3, MP4, AMR и много други музикални файлове. Можете да нарежете част от музиката, която искате, и след това да я настроите като тон на звънене, когато получавате известия.

Но ако не намерите музика, която да е подходяща като тон на звънене, можете също да създадете своя собствена. Приложението има функция, която ви позволява да създадете свой собствен звуков модел. Можете също да запишете гласа си и да го настроите да бъде мелодия на звънене. Трябва да признаете, че е доста изящно.

Приложението Ringtone Maker също е безплатно и не съдържа покупки в приложението. Така че можете да използвате всички функции на приложението, без да плащате за нищо. Въпреки че приложението съдържа някои минимални реклами, това няма да повлияе на процеса ви на създаване на тон на звънене, така че не е нужно да се притеснявате за това.

Най-хубавото на това приложение е, че е доста лесно за използване и процесът на създаване на мелодия е бърз. Така че, ако искате да проверите това приложение, продължете и кликнете върху бутона долу.

2. Ringtone Maker - Mp3 Editor & Music Cutter

Ringtone Maker Ultimate е MP3 редактор и приложение за създаване на мелодии, предлагано от Mobile V5. Създаването на мелодии е бързо и лесно с това приложение, тъй като всичко, което трябва да направите, е да изберете музикален файл или гласов запис, който харесвате, от паметта на телефона в приложението. След като направите това, изрежете областта на аудио файла, която предпочитате да бъде вашата мелодия на звънене. След това запазете този звук като тон на звънене за алармата, известията и други. Лесно, нали?

Приложението поддържа MP3, MP4, WAV и различни музикални формати. Така че със сигурност можете да използвате всеки музикален файл, който искате с това приложение. Освен това всички мелодии, които правите, са лесни за предварителен преглед, когато използвате приложението. Това е така, защото когато редактирате мелодията, която правите, се показва скролираща форма на вълната, която се показва. По този начин ще бъде много по-лесно да разберете кои части искате да промените.

Искате ли да знаете най-добрата част за приложението?

Можете да получите всички функции и привилегии, които има безплатно. Сега може би се чудите как приложението печели пари, ако не се налага да плащате за него. Е, приложението съдържа някои реклами, но това не е голям проблем, ако вземете предвид всички неща, които приложението може да направи. Отидете да проверите приложението Ringtone Maker, като използвате бутона долу.

3. ZEDGE ™ тапети и мелодии

Ако търсите приложение, което може да ви позволи да зададете вашите мелодии и вашите тапети едновременно, това е ZEDGE е приложението за вас. Настройването на вашите тапети и мелодии стана по-лесно с приложението ZEDGE.






Това приложение дава на потребителите безкраен списък с възможности за избор на мелодии от музика, ефекти и забавни звуци. Потребителите могат също да зададат уникален тон на звънене за всеки човек, който имат в списъка си с контакти с това приложение. Така че, само със звука на мелодията, потребителите ще знаят кой е изпратил съобщение или се обажда.

Но това не са единствените неща, които това приложение прави. Приложението също има функция, която позволява на потребителите да манипулират своите тапети. 4K и живи тапети се поддържат от това приложение, така че с това приложение е възможно да имате страхотен тапет. И потребителите могат да получат всички тези функции безплатно.

Забележка: Съдържа реклами и предлага покупки в приложението.

4. Безплатни мелодии 2020

Безплатни мелодии е приложение, предлагано от Time Cable на потребители, които искат да подправят мелодиите на телефона си. Той дава на потребителите най-новите и най-популярните мелодии за телефони с Android. Потребителите могат да ги зададат като тон на звънене за техните аларми, известие за съобщения и повиквания и др.

Можете да търсите предпочитания от вас тон на звънене през лентата за търсене, но можете също да проверите страницата с най-добрите тенденции в приложението. По този начин ще разберете кои звуци са в момента. Приложението също е лесно за използване с простия интерфейс, който има.

Ако ви интересува това приложение, щракнете върху бутона долу, за да го изтеглите.

Забележка: Това приложение съдържа реклами.

5. Безплатни мелодии за Android ™

Персонализирането на телефона ви с мелодии е лесно с приложението Безплатни мелодии, предлагано от BestRingtonesApps. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите звук, който ви харесва, в приложението. След като приключите с това, можете да щракнете върху песента и да го зададете като нов тон на звънене.

Бързо и просто, нали?

Това обаче не са единствените неща, които можете да правите с това приложение. Можете дори да преназначите тапети за вашите телефони с Android. Процесът на извършване е подобен на този, когато зададете тон на звънене. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите желания тапет през приложението и след това да го изберете.

Може би се чудите колко е приложението с всички страхотни функции, които има. Е, не струва нищо да инсталирате приложението Безплатни мелодии. Приложението обаче съдържа някои реклами и предлага покупки в приложение от $ 1,99 до $ 9,49 на артикул. И все пак, ако се интересувате от това приложение, проверете го, като кликнете върху бутона.

Хората също питат

Незаконно ли е да се използват приложения за звънене на устройства с Android?

Не. Докато използвате мелодиите, които получавате или правите в приложение за мелодии, само за лична употреба, вие не нарушавате никакъв закон. И така, всичко, което трябва да направите, е да не продавате и не разпространявате мелодиите, които получавате от приложението. Защото щом го направите, ще нарушите авторски права.

Как да получа безплатни мелодии за телефони с Android?

Можете да използвате приложенията за мелодии, за да получите безплатни мелодии. Всички приложения в списъка, който сме подготвили, също са безплатни. Приложенията могат да съдържат някои реклами, но това не е голяма работа, тъй като получавате мелодии, дори ако не харчите пари. Страхотна сделка е, ако питате мен.

Да обобщим всичко

Мелодиите на звънене по подразбиране за мобилни телефони могат бързо да се изморят, така че наличието на приложение, което може да ви даде неограничен избор на тонове за известия, е толкова добра новина. Сега искаме да ви помогнем да намерите най-доброто приложение за звънене за вашия телефон с Android, затова създадохме списък с най-добрите приложения за звънене, които намерихме. С тези приложения мелодиите ви вече няма да са скучни.

Помогна ли нашата статия в търсенето на приложение за мелодия? След това, моля, споделете нашата статия с вашите приятели и семейство. Не забравяйте да споделите мислите си, като оставите коментар долу.

Подобни публикации

5 най-добри Android Sleep Tracker

Проблемите със съня са наистина досадни, особено когато трябва да се събудите рано сутринта и да отидете на работа. За щастие има ...

5 най-добри игри за ум на Android за деца, за да поддържат младите си мозъци активни

Изборът е най-доброто нещо за платформата Android. Искате някои страхотни игри за ум на Android за деца, за да могат да се забавляват на всички ...

3 страхотни приложения за редактиране на икони за Android

Ще бъда честен с вас веднага, ако сте тук, за да редактирате икони, налични на вашия смартфон, няма приложение, което ...

5 страхотни приложения за Android за възрастни хора

Нямам търпение да остарея; да, аз съм от онези момчета, които харесват перспективата за усамотение и достатъчно свободно време. Гледам ...

7 най-добри разширения за Chrome за потребители на телефони с Android

Разширенията за Chrome добавят функционалност и повече функции към любимия ви браузър. Благодарение на това сърфирането в мрежата вече е по-плавно и по-адаптивно. За тези…

7 най-добри FTP клиенти за Android [Списък на май 2020 г.]

Факт: Има много начини за прехвърляне на файлове от вашето устройство с Android на вашия компютър. Например, можете да използвате традиционния метод, като използвате ...