en

10 невероятни приложения за Android

05.01.2022    2 Харесвания 3000

Както за Android телефоните, така и за Apple устройствата разнообразието от приложения е доста голямо. В така наречените App Store и Google Play има апликации за снимки, рисуване, игри и още много други за всякакви цели.

Днес ще обърнем по-специално внимание на феновете на Андроид. Ще ви представим 10 страхотни и интересни приложения, които можете да използвате във вашето ежедневие. С какво ще са ви полезни? Безплатни ли са? Подходящи ли са и за iPhone? Изгледайте видеото и ще разберете.

 

 

 

Здравейте приятели, аз съм Диди и днес ще ви представя 10 невероятни приложения за Андроид. Ще ви представя едно уникално, невероятно и изключително интересно видео от HOP.BG. На вниманието на всички собственици на Андроид смартфони - днешното видео е за Вас, тъй като ще ви представя 10 супер яки приложения за Андроид, които можете да инсталирате на Вашия телефон.

 

1. Fluid simulation.

Първото приложение, което ще ви покажа се нарича Fluid simulation. Достъпно е както в App store, така и в Play store, както повечето приложения, които ще ви покажа в този списък. Може да се инсталира както на iPhone телефони, така и на Android. Когато инсталирате приложението, натискате иконката на декстопа си и хоп на телефона ви вече се появява супер невероятна визуализация. Може да рисувате с пръсти по дисплея си каквото си пожелаете. В менюто на приложението може да променяте още неща като да сменяте скоростта на виртуалната течност, да променяте формата, цвета и така нататък. Ако скролнете най-отдолу на вашето меню ще откриете опцията Set wallpaper. Чрез нея може да нагласите симулатора като ваш wallpaper и да му се кефите всеки път когато си отключват и заключват телефона.

 

2. Battery Sound.

Второто приложение от днешния списък се нарича Battery Sound. Реално самото приложение се нарича Battery Sound Notification - познатата процедура - сваляте и инсталирате. Когато отворите приложението може да изберете звук, мелодия или гласово съобщение, което телефонът ви да издава когато се зарежда. За целта натискате + отгоре вдясно и след това избирате кога телефонът ви да издава звук. Какъв да бъде той - може да изберете любима песен или да добавите гласово съобщение. След което добавяте и натискате Save - колонката горе вдясно и сте готови.

 

3. Remote mouse.

Третото хипер супер невероятно приложение се нарича Remote mouse. Чрез това приложение може да използвате мобилния си телефон като компютърна мишка. Първо инсталирате апликацията на телефона си, след това отваряте компютъра си, влизате в сайта на Remote mouse и сваляте приложението от сайта. Взимате отново телефона си и отваряте приложението е Remote mouse. Телефонът ви би трябвало безпроблемно да разпознае вашия компютър - затова натискате иконката с компютъра. Би трябвало да е второто отдолу нагоре и хоп телефонът ви вече е мишка. Можете да местите стрелката на компютъра си като местите с пръст дисплея на вашия телефон. Можете да зуумвате, да скролвате и да правите всичко, което по принцип правите с мишка или тъч пад.

 

4. Night eyes.

Можете да го намерите единствено в App store, но има много сходни приложения за Андроид, които имате възможност да откриете в Play store. Идеята на приложението е, че работи като очила за нощно виждане. Когато цъкнете върху иконката и стартирате приложението виждате това, което се вижда през камерата на вашия телефон, но със зелен цвят. Интересното в случая е, че дори и да загасите осветлението в стаята, на камерата ви ще се вижда абсолютно същото. Night eyes е нещо като модифицирана и по-добра версия на режима за нощни снимки на вашата камера.

 

5. Add color.

Следващото приложение съм сигурна, че ще се хареса не само на вас, но и на вашите родители и вашите баба и дядо. То се нарича Colorize - чрез тази апликация може да вземете черно-бели снимки и да ги направите цветни. За целта задържате черно-бялата снимка пред камерата на вашия телефон, правите снимка и изчаквате 3 секунди, след което това приложение оцветява вашата снимка. Разбира се има и опцията да запазите цветна снимка във вашата галерия на телефона. Имайте предвид само, че разполагате с лимитиран брой снимки, които може да оцветите преди да закупите про версията.

 

6. My Heritage.

Приложението отново е свързано с ваши стари снимки и се нарича My Heritage. Сваляте или от Play store или от App store. Инсталирате, отваряте и натискате на Photos. След това натискате плюса долу вдясно и избирате някоя от снимките на вашия телефон. Избирате снимките, които искате да върнете към живот. Когато снимките са заредени, избирате някоя от тях след като натискате малката иконка за анимация. Изчаквате няколко секунди и хоп снимките ви вече са под формата на видео. Този ултра невероятен софтуер прави така, че снимките правени преди повече от 70-80 години да оживяват.

 

7.Clip Drop.

Приложението, което ще ви представя се нарича Clip Drop. Когато инсталирате и отворите приложението то трябва автоматично да активира камерата на вашия телефон. Насочвате  камерата и снимате желания обект. Но ето я и магията - Clip Drop кропва и изрязва всички ненужни фонове на заден план, които не ви трябват и запазва единствено обектът, който е на фокус. За да качите изграденото изображение на вашия компютър трябва подобно на приложението Remote mouse да свалите Clip Drop на вашия компютър и да го инсталирате. След това доближава телефона си до монитора на вашия компютър, зададържате показалец върху снимката и тя автоматично се прехвърля в компютъра ви. Впоследствие може да прехвърлите снимката си в приложение за обработка на изображения и да правите каквото решите с нея. Това приложение е изключително удобно за ползване от хора, които се занимават с графичен дизайн. Подобно на Add color и тук имате право само на няколко снимки, които може да обработите преди да ви излезе нотификация, че трябва да закупите про версията.

 

8. Android TV.

Приложение номер 8 е за всички, които имат телевизор с Андроид. Ако сте сред тези късметлии, то вече не ви трябва дистанционно, защото имате смартфон. Сигурна съм, че поне веднъж ви се е случвало да вземете дистанционното на телевизора и то не работи. Тук на помощ идва Android TV - инсталирате приложението, отваряте го и вече имате възможността да управлявате телевизора си чрез телефона. Имайте предвид обаче, че ако някой друг член на семейството ви има смартфон с Андроид, те също могат да свалят същото приложение и да управляват телевизора по същото време.

 

9. Photomath.

Това приложение е за всички от вас, които са зле по математика. То се нарича Photomath. След като го инсталирате и отворите насочвате малкото правоъгълниче към някакво уравнение или задача, която не може да решите - натискате голямото червено копче долу в центъра и хоп задачата ви е решена. Ако натиснете на червеното поле Show solving steps - приложението ви показва всяка една стъпка, която трябва да направите, за да стигнете до правилния отговор.

 

10. Wanna Kicks.

Приложението е предназначено за всички от вас, които пазаруват обувки онлайн, но искат да разберат дали дадена обувка ще им стои добре и кой размер е най-подходящият за тях. Идеята на апликацията е следната - когато го отворите в долната част ще видите таблица с различни кецове, от които да избирате. Благодарение на Wanna Kicks обувките виртуално се появяват на краката ви може да се гледате с кецовете в огледалото, да пробвате колкото решите вида обувки, преди да намерите тези, които са най-подходящи за вас и дори да си направите снимка с виртуалните кецове.

 

 

 

Предишна публикация Следваща публикация

Последни публикации

Последни публикации

Реновиран
Реновиран
-20%
Лаптоп HP EliteBook 830 G6

ЛаптопHP EliteBook 830 G6

  • Intel Core i5-8265U (6M, 1.60 GHz, до 3.90 GHz)
  • 16GB DDR4
  • 256GB SSD
  • Intel UHD Graphics for 8th Generation Intel Processors

489.00 лв.

391.00 лв.

Реновиран с леки следи от употреба
Реновиран с леки следи от употреба
-20%
Лаптоп HP EliteBook 830 G7

ЛаптопHP EliteBook 830 G7

  • Intel Core i5-10310U (6M, 1.70 GHz, до 4.40 GHz)
  • 16GB DDR4
  • 512GB SSD
  • Intel UHD Graphics for 10th Gen Intel Processors

689.00 лв.

551.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-15%
Смартфон Samsung Galaxy A41 64GB Prism Crush Black

СмартфонSamsung Galaxy A41 64GB Prism Crush Black

  • Осемядрен (2x2.0 GHz Cortex-A75 & 6x1.7 GHz Cortex-A55)
  • 4GB
  • 64GB
  • Вградена

319.00 лв.

269.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-20%
Лаптоп HP EliteBook 830 G5

ЛаптопHP EliteBook 830 G5

  • Intel Core i5-8250U (6M, 1.60 GHz, до 3.40 GHz)
  • 16GB DDR4
  • 512GB SSD
  • Intel UHD Graphics 620

519.00 лв.

415.00 лв.

Реновиран
Реновиран
-20%
Лаптоп HP EliteBook 840 G6

ЛаптопHP EliteBook 840 G6

  • Intel Core i7-8665U (8M, 1.90 GHz, до 4.80 GHz)
  • 16GB DDR4
  • 256GB SSD
  • Intel UHD Graphics for 8th Generation Intel Processors

559.00 лв.

447.00 лв.

Hop.BG - Вход

Регистрация Забравена парола


Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Регистрация


Желаете ли да получавате наши промоционални предложения чрез електронна поща?



Вход Бизнес клиентиРегистрация на дилъри и b2b клиенти

Hop.BG - Забравена парола

Напишете в полето отдолу пощата, с която сте се регистрирали на нашия сайт и ще получите на тази поща нова временна парола.

Hop.BG - Изпрати на приятел

Hop.BG - Търсене